Kombu Kelp yra nuimtas rankomis iš Atlanto vandenų prie Airijos pakrantės. Kombu Kelp yra rudieji jūros dumbliai. Kombu sudaro plokščios arba į lapus panašios struktūros, augančios dideliuose gumuluose arba „povandeniniuose miškuose“. 

Kombu yra labai universalus. Valgomas džiovintas, tai skanus nekaloringas užkandis. Kombu suteikia prabangaus sodrumo tokiems patiekalams kaip sriubos, troškiniai, salotos ir netgi gali būti dedama į duoną. Sumaltas arba smulkiai supjaustytas kombu taip pat gali būti naudojamas kaip sveika alternatyva druskai dėl mažesnio natrio kiekio.

  • Kombu Kelp yra daug mineralų ir antioksidantų
  • Dumblių sudėtyje gali būti iki 10 kartų daugiau mineralų nei sausumos augaluose
  • Kelp gali padėti palaikyti sveiką skydliaukės funkciją.